PLNĚNÉ CANNELLONI.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY RŮZNÉ / 




INGREDIENCE: 500g oloupaných rajčat v konzervě, 1 lžíce olivového oleje, 50 ml bílého vína, 100 ml sladké metany, ml. pepř, sůl, 200g sýru mozzarella, 200g šunky v celku, 2 lžíce sušené bazalky, 1 lžíce jemně nasekané petrželky, 3 vejce, 16 cannelloni – polotovar, 2 lžíce másla, 40g nastrouhaného sýra, na ozdobu větvičky oregána.

POSTUP PŘÍPRAVY: Rajčata vyjmeme nálevu a nakrájíme na kostičky. Troubu předehřejeme na 190°C. Olivový olej rozehřejeme v kastrolu a rajčata na něm krátce orestujeme. Potom je zalijeme vínem, smetanou a šťávou z rajčat, důkladně promícháme a 2 min. podusíme.směs osolíme, opepříme a necháme částečně vychladnout. Mozzarellu slijeme od nálevu a necháme dobře okapat. Potom ji nakrájíme na malé kousky. Šunku nastrouháme na nudličky, promícháme s mozzarellou, bazalkou
a petrželkou. Ke směsi rozklepneme vejce a dobře rozmícháme. Cannelloni naplníme šunkovou hmotou, poskládáme je do máslem vmazané zapékací misky, zalijeme rajčatovým bešamelem, vložíme do trouby a zapékáme asi 30 min. Potom cannelloni posypeme sýrem a ještě asi 5 min. necháme v troubě zapéci. Hotový pokrm rozdělíme na talíře a každou porci ozdobíme oreganem.



PLNĚNÉ CANNELLONI. PLNĚNÉ CANNELLONI.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1350 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz